Siste nytt

Hold deg oppdatert! Du kan også abonnere på vår RSS-feed eller følge oss på facebook.
Les mer

Dette er moro!

10.02.2013 Da var februar-samlingen unnagjort og prosjekt Team Sepura er nå i en modus av god stemning, ekstrem motivasjon og sylskarpt målfokus. Les mer »
Les mer

11 i rulla med Lars Billet

08.02.2013 Lars Billet er en av disse som har kommet tilbake fra sykkelmessig utlendighet gjennom Team Sepura. Etter et par år hos Skårer CK, er Mossingen tilbake hos moderklubben. Det gleder oss. Les mer »
Les mer

Ny Kaptein på skuta

07.02.2013 Hans Petter Slang er nytt tilskudd til Kapteinsgruppa og kompletterer dermed trioen som skal lede Team Sepuras tropper inneværende år.
Som Daglig leder ved Nordkapp Boats, er han vel egentlig det nærmeste vi kommer en ekte Kaptein på skuta.
Les mer »
Les mer

Det handler om rytterne

05.02.2013 Vår filosofi er at det handler om rytterne. Det er de som skal prestere igjen og igjen i front av en rulle som har som mål å gå fortere en hos noe annet storlag tidligere. Les mer »
Les mer

Ute enda en vinternatt

03.02.2013 ”Dette blir ikke noe hvilehjem!”. Alle med litt innblikk i det indre liv hos Team Sepura vet med en gang hvor denne kommer fra. Rune Holtze Jensen er vår mest erfarne storlagsrytter og en selvskreven del av Kapteinsgruppa i Team Sepura. Han har vært ute enda flere vinternetter siden sist prosjekt. Les mer »
Mer informasjon

Nytt år, nye muligheter

01.02.2013 Emilie Moberg gir oss et innblikk i hennes tilværelse som proffsyklist. Her med en oppsummering over hva som har skjedd siden sist vi hørte fra henne.
Les mer

Lokomotivet fra Egersund

01.02.2013 I serien med kjente, norske tempohester, er tiden inne for å ta en prat med Jone Ellingsen. Jone ble verdensmester i tempo for veteraner i Belgia så sent som i 2011, og er i en alder av 36 fortsatt i stand til å sitte med eliten og unggutta i finalen i Norgescupritt. Les mer »
Les mer

Tidsklemma

29.01.2013 Skal man prestere i rulla for Team Sepura må man være i god form. Dette krever trening, og trening krever tid. Hvordan løser man det i en ellers full hverdag med jobb, familie og andre aktiviteter? Les mer »
Les mer

I hjertet av Team Sepura

27.01.2013 Team Sepura er et ambisiøst prosjekt, båret frem på skuldre av de mange. Felles for disse er at de er dedikerte, bruker av egen fritid og deler sin kunnskap og kompetanse til kollektivets beste. Sammen er de Team Sepura. Les mer »
Les mer

Klunds kabal - sesong 2

25.01.2013 Å sykle fort som storlag, kan være en kompleks greie. Skal du sykle virkelig fort som lag, må du gjøre det komplekse enkelt ved hjelp av lederskap. Les mer »