Band of brothers

Publisert: 23.06.2013
- Avsluttende ord fra Teamsjef Fred Voldset
Med gårsdagens Lillehammer-Oslo og påfølgende avslutning på Ullerøy, har Team Sepura kommet til veis ende. Båten bar ikke helt inn igår, og vi må nok ta inn over oss at vi har kjørt et prosjekt på overtid de siste ukene, der energilekkasjen til slutt tok oss. Vi var rett og slett ikke sultne nok. Likevel, dette blir en bagatell i det som har blitt en usedvanlig reise i læring, mestring og opplevelser - for en gjeng med Østfoldinger.

De beste, de som lykkes over tid, snakker og agerer alltid i "vi" form. Vi har etter beste evne forsøkt å gjøre dette til vår ledestjerne. I tillegg til å sette laget og kollektivet i sentrum, har vi også forsøkt å følge et av de fineste prinsippene i det å bedrive lederskap: Å løfte opp og frem andre enn seg selv. Resultatet har blitt et lag mange har et sterkt eierskap til.

Det er en riktig beslutning å stoppe nå. Vi har tatt dette så langt vi klarer, med de forutsetninger og begrensninger vi har hatt og satt på oss selv. Toget med Sepuragutta har kommet til endestasjonen - denne gang for godt. Men båndene kommer til å vedvare, det samme gjør minnene.

That's it!

Tusen takk for følget, og takk for oss!

Fred
Emile Moberg, signatur