Fra fulladet til utladet!

Publisert: 25.06.2013
- Team Sepura-familien
Vi har gjennom Team Sepuras to års histore dratt frem ryttere, støtteapparat og sponsorer, men det er en kar, som kan utkonkurrere de fleste Duracell-kaninene, som har holdt hjulene i gang! Teamsjef Fred Voldset er mannen med en arbeidskapasitet få har sett maken til. Det har gått i ett hele tiden, og han har hatt stålkontroll på prosjektet. Han er i full jobb, har et hus å ta vare på og er en del av en familie på 4. I tillegg har han vært overhodet i Team Sepura-familien, og er den personen de aller fleste har henvendt seg til om det gjelder det ene eller det andre.

Foruten å være teamsjef, må vi ikke glemme at han har vært rytter i Team Sepura også! Joda, han har brukt timesvis på trening i inn- og utland, i tillegg til utallige timer på planlegging og logistikk. Han har støttet og motivert rytterne. Han har skrevet hundrevis av nettsaker og sett gjennom tusenvis av bilder. Han har hatt kontakt med, og, ikke minst, pleiet sponsorer, leverandører og media, vært i kapteinsteamet, bestilt utstyr, organisert rekordforsøk og Sepura50 - og en hel del annet som er vanskelig å fatte at kun én mann klarer å holde styr på. Men han har gjort det - fullstendig fulladet hele veien.

Glipper han? Joda, han glipper - men kun når det passer han selv. Og det har vært i de tilfellene webredaktør har bedt om å få et intervju med han for få frem alt han har gjort. Da svarer han ikke på mail - totalt overser... For Team Sepuras øverste leder har det vært viktig å løfte frem alle andre, men webredaksjonen har støtte fra hele laget når de sier det er på tide å løfte frem Fred - i all offentlighet. Fullt fortjent!

Hadde han latt seg intervjue, ville han nok dratt frem sponsorer, støtteapparatet, kapteinsteamet, ryttere, og sagt at han ikke hadde klart det uten de. Det er nok sant, men Team Sepura hadde aldri sett dagens lys eller blitt så bra uten Fred og hans enorme stå-på-vilje! Garantert!

Fred ønsket at saken "Band of brothers" skulle være det siste innlegget på siden. Vi synes en hyllest til Fred bør være det siste innlegget, så vi lar derfor ikke Fred få det siste ordet - men bli det siste ordet.

En stor takk til Fred som hadde en visjon, gikk etter den og fullførte til batteriene var utladet!


Fra hele Team Sepura-familien


Les også:
Mannen som startet Sepura-eventyret  (Halden Arbeiderblad)


Emile Moberg, signatur