Bli med på Lillehammer-Oslo - via Facebook

Det nærmer seg prosjektavslutning med rittet Lillehammer-Oslo. Som i fjor, vil vi oppdatere på Facebook underveis i rittet. Vi starter som første lag kl. 06.00.
Estimert målgang ca kl 09.45-10.05.

I fjor vant vi på 4:06, i motvind og regn. Dette er løyperekord i ny trasé, på vestsiden av Mjøsa. Rekord i gammel trasé er på 3:53 (i 2011), satt i medvind og sol. Dette betyr en snittfart på 47,1 km/t, over 183 km.

Et tilbakeblikk på Lillehammer-Oslo 2012:
Lillehammer-Oslo var sesongens høydepunkt for Team Sepura. Rye og Torshov ble ansett som favorittene, mens utfordrer Team Sepura gikk sterkt ut og sa at de også måtte regnes blant favorittene. Fallhøyden var stor, men det var også troa på gutta!

Team Sepura rullet ut fra start kl. 06:14, og da startet også oppdateringene på Facebook. Et par morgenfugler var klare fra start med å kommentere, og etter hvert som timene gikk kom flere og flere til. Og man kunne se utifra kommentarene at det var mange som synes det var spennende å følge med gutta. Her er noen av kommentarene som kom i løpet av, og etter, rittet:

"Dette er en ny og spennende måte å følge sykkelritt. Heia Sepura!"
"Dæven døtte så spennende"
"Hva sier følgebilen nå???? Dette er jo sjukt spennende..."
"Tror Sepura kommer færre samlet i mål, men raskere. Nå må det kjøres så laget blåses i biter!"
"GRATULERER!!!!!! Har aldri hoppet i sofa'n etter oppdateringer på fb før:D "
"Gratulerer! Har vært moro å følge med."
"Takker for en spennende morgen og det er bare å ta av seg hatten og GRATULERE!!!!"

Vi hadde rundt 700 følgere på Facebook i fjor, og fikk 223 kommentarer og 161 som trykket på liker under rittets gang. Nå har vi nesten dobbelt så mange følgere, og kan bare anta at flere vil følge med i år. Vi oppdaterer direkte fra bilen som sekunderer, og har kontakt - via Sepurautstyr selvfølgelig - med følgebilen for eventuelt ytterligere informasjon!

Vi er klare 22. juni kl. 6 - er du?


www.facebook.com/TeamSepura Emile Moberg, signatur