Generalsponsor takker av

Team Sepura har hele veien hatt en solid og engasjert generalsponsor i ryggen. Selv om navnet er hentet fra et britisk selskap, så er fundamentet i sponsoratet linket til VHF Group i Norge. Vi har bedt AD/CEO i sistnevnte selskap, Morten Stomperud, komme med noen oppsummerende ord i det vi går inn i prosjektets avsluttende uke. 

Vårt utgangspunkt for Team Sepura 2012 og videreføringen med 2013, var å bygge merkevarekjennskap til Sepura, spesielt i Norge. Derfor ble det Team Sepura og ikke, for eksempel Team VHF Communication eller lignende. Samtidig skulle vi ha det gøy, og det har vært en ære å få være med å skape så mye engasjement for så mange innen sykkelsporten i Østfold. Team Sepura har også bidratt til stolthet og glede blant våre aksjonærer og 100 ansatte i gruppen, samt hos mange ansatte i Sepura. Laget har rett og slett bidratt til vinnermentalitet i alle leire! 

Det er jo bare helt fantastisk hvor kjent ”Team Sepura” og ”Sepura” navnet er blitt i Østfold, over store deler av Østlandet og innenfor sykkelsporten, men også i idrettsmiljøet generelt. Svært mange drar umiddelbar kjensel på ”Sepura”. Flere og flere har også fått med seg koblingen med at Sepura leverer Tetra radioterminaler, og at det er VHF Group AS som har agenturet for dette i Norden og Polen, samt at datterselskapet VHF Communication AS jobber i det norske markedet. 

Mens Team Sepura har brukt våren på å sykle vesentlig raskere enn noen gang, så har vi kommersielt vunnet to store, strategisk viktige kontrakter her i Norge. Både Politiet og Helse- og Ambulansetjenesten har valgt VHF Communication og Sepura som sin leverandør av radioterminaler og utstyr i forbindelse med det norske Nødnettet. I løpet av sommeren og høsten kommer det flere nye anbud, og det burde ikke være overraskende at vi har planer om å vinne. Alle. Også i årene som kommer. 

For meg er det totalt uforståelig at sykkelforbundet ønsker å stoppe prosjekter som Team Sepura. Min påstand er at mange får det bedre og ingen får det verre, såfremt en ser bort ifra misunnelse osv. Jeg håper virkelig at forbundet tar til fornuften og snur i denne saken. Jeg kan uansett garantere at midlene som vi og andre sponsorer har puttet inn i Team Sepura, ikke automatisk vil gå til sykkelklubbene. Ikke på slike tvangspremisser. For Team Sepura er det uansett kun 5 dager igjen, men jeg tenker på andre grupperinger som går glipp av mye moro i årene som kommer. Selv Rye vil savne lag som oss. Og alle vil sykle saktere når konkurransen svekkes. I tillegg vil mange sterke ryttere aldri få ut sitt potensiale, på samme måte som i "overfarts-prosjekter" som dette.

- Jeg vil personlig rette en stor takk til alle som er involvert i Team Sepura: ryttere, støtteapparat og fans. Det har vært en fantastisk reise som gir gode minner livet ut. Og mange nye, hyggelige bekjentskaper vi tar med oss videre.

På lørdag skal vi avslutte med stil. Vi gleder oss. Blø sammen!

Takk for reisen!


Morten Stomperud

Emile Moberg, signatur