11 i rulla med Bjørn-Tore Martinussen

Publisert: 07.06.2013
- Anett Gunnerud & Fred Voldset
Nok en av disse som lar beina snakke. Utflyttet Bodøværing med svakhet for speilglass i brillene - ukens mann i 11 i rulla er Bjørn-Tore Martinussen. Intervall eller langtur?
Helt klart intervaller i alle former: 15x3, 3x15, 4x4, 8x2, pyramide, bakkedrag. Bare til å kjøre på! Hvis man ønsker å trille rundt med boblemotor kan jo langturer i beste fall være sosiale tidstyver.

Rulle eller spinning?
Det må bli en god rulleøkt etter Kaptein Klunds resept 15x3min, med en av fjorårets etapper fra TdF som motivator.

53/39 eller kompaktpingle?
Før Sepura-toget kom dundrende inn fra høyre levde jeg lykkelig og uviten med min aluracer og tredelt-krank! Nå vet jeg så mye bedre.... Kompaktpingle kan funke på leiesykkel i sydlige himmelstrøk med familien.

Watt eller puls?
Wattmåler er state of the art! Her får du fasiten, hverken mer eller mindre.

Tempo eller fellesstart?
Venter i spenning på ny temposykkel og er klar for debut på tempo. En livlig fellesstart er heller ikke å forakte.

Mekanisk eller elektronisk?
Keep it simple! Fortsatt mekanisk for min del.

Hvit eller sort styretape?
Hvit funker til det meste, påstås det. Men det blir litt upraktisk under norske værforhold. Holder fortsatt en knapp på sort.

Legghår eller ei?
Her er det bare å gi etter for stilpoliet som herjer på norske veier, selv om det strider mot all sunn fornuft. Etterhvert blir faktisk legghår som å gå birken på ski i olabukse....

Italiensk eller fransk?
Ja, takk begge deler. En i hver hånd!

Bok eller film?
Definitivt en god bok, helst Krim.

Favorittøkt?
Østfold har mye å by på for oss syklister, men en tur opp Segelstein og Klåpheia med lette bein på Tour de Andørja er ikke å forakte, heller ikke klatring til Gaucin i syd-Spania, selvfølgelig med innlagt espresso pause. Men ingenting slår en tur over Keiservarden langs Løpsfjellet i midnattsol med speilende blått hav og majestetiske Lofotveggen som bakgrunn!


Se rytterprofilen til Bjørn-Tore Martinussen Emile Moberg, signatur