Emilies hjørne

Emilie Moberg er proffsyklist hos
Hitec Products Mistral Home Cycling Team.
Hun er Team Sepuras offisielle ambassadør for 2013.

Emilie er fra Østfold og er per i dag fylkets eneste
heltidsrytter med virke i de profesjonelles rekker.
Dette er Emilies faste spalte med jevnlige drypp
fra tilværelsen som proffsyklist.

Ernæringstips i mengdeperiode

05.06.2013 Spar penger ved å lage energibarene selv! Emilie Moberg gir deg oppskriftene, samt tips om ernæring! Les mer »

Opplevelsesrik avslutning på vårsesongen

21.05.2013 Det er godt å være vel hjemme i Norge igjen etter opplevelsesrike uker i et annerledes land. Søndag 5. mai reiste vi avgårde til Shanghai for å kjøre to etappeløp og en verdenscup i området rundt storbyen. Les mer »

Bra avslutning på en tøff sesongstart

09.04.2013 Sist jeg oppdaterte dere hadde jeg vært gjennom de to første ukene av sesongstarten. Nå er jeg på vei hjem etter å ha fullført hele den første rittbolken for i år. Les mer »

Sesongstart!

11.03.2013 Sesongen har startet for Emilie Moberg, og hun har sendt oss en oppsummering fra de første rittene hun deltok i. Les mer »

Rapport fra Gran Canaria

22.02.2013 Så er jeg tilbake i kulden etter ni varme dager på Gran Canaria. Denne gangen dro jeg nedover sammen med familien min. Jeg hadde selvfølgelig med min Scott Foil og for meg var denne turen en treningsleir hvor jeg også fikk tid sammen med familien. Les mer »

Nytt år, nye muligheter

01.02.2013 Her kommer årets første oppdatering fra proffsyklisten. Vi er godt på vei inn i et nytt år, og mange nye muligheter til å oppnå gode resultater ligger foran oss. Les mer »

Treningsopphold i Spania

17.12.2012 Her kommer en kort reiserapport for å misunne dere som er hjemme i vinter-Norge. Jeg er i Spania, nærmere bestemt i Algorfa/Guardemar, ca en halvtimes kjøring sydover fra Alicante. Les mer »

Styrketrening for syklister

09.12.2012 Det er delte meninger innen sykkelmiljøet om syklister bør trene styrke om vinteren, men selv har jeg kun god erfaring med det. Les mer »

Ambassadør for Team Sepura

19.11.2012 Jeg heter Emilie Moberg, er fra Halden, 21 år og jeg sykler for det norske profflaget «Team Hitec Products». 2013 blir mitt fjerde år som proffsyklist og jeg går inn i en ny spennende sesong for det Stavangerbaserte laget. Les hele innlegget »